MyGov Portal
SearchFunction
Privacy Policy
feedbackform
PDPA
Broadcast
Pengenalan Kami
Berita
Soalan Lazim
Pekeliling
Hubungi Kami
Multilang
Sitemap
W3C Disability Accessibility
Number of Online Services
Freedom of Information
Online E-Participation
image
Tetapan Semula Menukar kontras kepada cerahMenukar kontras kepada asalMenukar kontras kepada gelapKecilkan size fontKembalikan saiz font kepada asalMemperbesarkan saiz font
  T
  T
  T
  T
  T
  T

bm en

Majlis Pelepasan (Flag Off) Pasukan Sukarelawan Penjawat Awam Pasca Banjir Johor

21 Mac 2023 - Putrajaya - Perdana Menteri, YAB Datuk Seri Anwar bin Ibrahim sudi meluangkan masa bagi merasmikan Majlis Pelepasan Pasukan Sukarelawan Penjawat Awam Pasca Banjir ke Johor bertempat di Bulatan Putra Perdana.

Kementerian Kesihatan Malaysia menghantar seramai 20 orang peserta deligasi yang terdiri dari pelbagai bahagian dan akan turut disertai seramai 17 orang peserta dari Institut Latihan Kementerian Kesihatan Malaysia Johor Bahru. Deligasi ini diketuai oleh Puan Zainab binti Tambol dari Bahagian Khidmat Pengurusan.

KKM ditugaskan untuk memberi bantuan di sekitar kawasan Klinik Kesihatan Parit Sulong di daerah Batu Pahat, Johor. Antara bantuan yang akan diberikan ialah bantuan pembersihan kawasan fasiliti kesihatan selama 2 hari.

Turut hadir menyertai majlis pelepasan tersebut adalah Yang Amat Berhormat Datuk Seri Dr. Ahmad Zahidi bin Hamidi, Timbalan Perdana Menteri, Yang Berhormat Datuk Armizan bin Mohd Ali, Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Yang Berhormat Datuk Wilson Ugak Anak Kumbong, Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Yang Berbahagia Tan Sri Dato' Seri Zuki bin Ali, Ketua Setiausaha Negara dan Yang Berbahagia Dato' Dr. Zulkapli bin Mohamed, Ketua Pengarah Perkhidmatan Awam. Kementerian Kesihatan Malaysia diwakili oleh Dato' Zamzuri bin Abdul Aziz, Timbalan Ketua Setiausaha Kewangan.

image image image image
image image image

Kemaskini pada 2023-03-28 10:32:53 daripada

 •  
 • Print
 • Email this page