MyGov Portal
SearchFunction
Privacy Policy
feedbackform
PDPA
Broadcast
Pengenalan Kami
Berita
Soalan Lazim
Pekeliling
Hubungi Kami
Multilang
Sitemap
W3C Disability Accessibility
Number of Online Services
Freedom of Information
Online E-Participation
image
Tetapan Semula Menukar kontras kepada cerahMenukar kontras kepada asalMenukar kontras kepada gelapKecilkan size fontKembalikan saiz font kepada asalMemperbesarkan saiz font
  T
  T
  T
  T
  T
  T

bm en

LAWATAN KERJA YB MENTERI KESIHATAN KE KLINIK DESA KEBOR BESAR,MANIR

15 Julai 2023- YB Dr Zaliha Mustafa, Menteri Kesihatan Malaysia telah mengadakan lawatan kerja ke Klinik Desa Kebor Besar, Manir di Negeri Terengganu.

Klinik Desa Kebor Besar telah dibina pada 1 Mei 1990 dan mula operasi pada 31 Oktober 1990 telah beroperasi selama 33 tahun. Bangunan Klinik Desa tersebut berstruktur kayu.

Lawatan yang diadakan hari ini adalah bagi meninjau kemajuan kerja-kerja naik taraf yang sedang dilaksanakan di Klinik Desa Kebor Besar dan Klinik Desa Durian Burung di Kuala Terengganu. Kedua-dua klinik ini sedang dinaik taraf daripada bangunan berstruktur kayu kepada konkrit yang dijangka akan siap pada bulan September 2023.

Turut hadir ialah YBhg. Datuk Dr. Norhayati binti Rusli, Timbalan Ketua Pengarah Kesihatan (Kesihatan Awam) KKM, YBhg. Dato’ Dr. Hjh Kasemani binti Embong, Pengarah Jabatan Kesihatan Negeri Terengganu, YBrs. Dr. Mohd Anuar bin Abd Rahman, Timbalan Pengarah Kesihatan Negeri Terengganu (kesihatan Awam) dan YBrs. Dr. Hjh Fatimah Binti Muda, Pegawai Kesihatan Daerah Kuala Terengganu.

 

image image image image

 


Kemaskini pada 2023-08-04 16:25:50 daripada UKK Norhanita

 •  
 • Print
 • Email this page