MyGov Portal
SearchFunction
Privacy Policy
feedbackform
PDPA
Broadcast
Pengenalan Kami
Berita
Soalan Lazim
Pekeliling
Hubungi Kami
Multilang
Sitemap
W3C Disability Accessibility
Number of Online Services
Freedom of Information
Online E-Participation
image
Tetapan Semula Menukar kontras kepada cerahMenukar kontras kepada asalMenukar kontras kepada gelapKecilkan size fontKembalikan saiz font kepada asalMemperbesarkan saiz font
  T
  T
  T
  T
  T
  T

bm en

SESI DIALOG BELANJAWAN 2024 KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA BERSAMA PIHAK INDUSTRI DI IBU PEJABAT, KEMENTERIAN KESIHATAN, PUTRAJAYA.

7 September 2023- YB Dr Zaliha Mustafa, Menteri Kesihatan telah menghadiri Sesi Dialog Belanjawan 2024 Kementerian Kesihatan Malaysia Bersama Pihak Industri di Ibu Pejabat, Kementerian Kesihatan, Putrajaya.

Lebih 100 peserta yang terdiri daripada peserta dari pelbagai sektor industri seperti farmaseutikal, teknologi maklumat, peranti perubatan, perkhidmatan sokongan hospital dan pengilang makanan.

Sesi dialog ini diadakan bertujuan untuk untuk memantapkan penyediaan dokumen Belanjawan 2024 agar lebih inklusif, selaras dengan prinsip-prinsip yang diutarakan Ekonomi Madani dan Kertas Putih Kesihatan.

Sesi dialog ini telah dipengerusikan oleh YBhg. Dato’ Sri Norazman Ayob, Timbalan Ketua Setiausaha (Kewangan) serta turut dihadiri oleh YB Tuan Lukanisman bin Awang Sauni, Timbalan Menteri Kesihatan dan YBhg. Datuk Dr Muhammad Radzi bin Abu Hassan, Ketua Pengarah Kesihatan.

image image image image
image image image image

Kemaskini pada 2023-09-26 14:44:36 daripada UKK Norhanita

 •  
 • Print
 • Email this page